Kontakt os på telefon:

LASSE: +45 20 53 51 41

JØRGEN: +45 27 11 51 41

Direkte udrykning til erhvervskunder

 

Vi henvender os primært til erhvervskunder som autoværksteder, bilforhandlere, klargøringscentre og autolakerer , til hvem vi rykker ud og løser udfordringerne direkte, hvad enten det drejer sig om forsikringsskader eller opretning med henblik på salg. Hos ”Lasse Bulemand” har vi flere gange bevist, at vi er meget fleksible, når det virkelig gælder. Eksempelvis med dag-til-dag-udrykning!

 

Private

 

Vi opretter gerne buler for private, men det kræver at du selv retter henvendelse til dit lokale værksted. Godt håndværk kræver gode omgivelser. Grundet det danske vejr og klima, kan vi derfor ikke give dig det resultat din bil fortjener, ved at arbejde i din indkørsel. Typisk foregår det sådan, at du aftaler med et værksted, hvortil bilen kan bringes fra morgenstunden og afhentes til fyraften – uden buler! Vi er ikke bundet op af et mærke og en kæde, så vi har højest sandsynligt også en samarbejdsaftale med lige netop dit lokale værksted.

Professionel buleopretning
til erhvervskunder og private

 

Hos Lasse Bulemand finder du din professionelle samarbejdspartner.

Vi har mange års erfaring med buleopretning uden lakering, som populært kaldes for Smart Repair eller Paintless Dent Removal. Teknikken bruges med fordel til udretning af små buler, hvor lakken ikke har taget skade – eksempelvis buler fra hagl, småsten eller “Bilka-buler”. Der er flere fordele ved at udrette buler uden omlakering. Bilens originale lak bevares, så miljøet belastes ikke – og samtidig er metoden væsentligt billigere end traditionel opretning!

Uanset dit værksteds størrelse, er der kun fordele i at tilkalde os. Vi har den bedste ekspertise,

Vi rykker ud til autoværksteder og bilforhandlere og løser opgaverne på stedet, så der ikke skal bruges tid og penge på transport af bilerne.